Rabobank Bankieren app update brengt handige Rabo Alerts

De Rabobank heeft de Android-app voorzien van een update. Vanaf nu is het mogelijk om bijvoorbeeld alerts in te stellen. Het aantal mogelijkheden in de Rabo Bankieren app is flink uitgebreid met de update van vandaag.

Rabo Bankieren app: Rabo Alerts

De Rabo Bankieren app van de Rabobank is uitgebreid met een aantal handige functies. Het is vanaf nu mogelijk om een push-notificatie te ontvangen middels een Rabo Alert. Met Rabo Alerts blijf je op de hoogte van je saldo en wanneer er bij- of afschrijvingen zijn. De Rabo Alerts via de Mobiel Bankieren app zijn gratis.

Maar er zijn meer verbeteringen en veranderingen doorgevoerd in de Rabo Bankieren app. Contacten die je ooit in je adresboek hebt opgeslagen kan je vanaf nu verwijderen via de app. Daarnaast vind je de opties ‘Toegangscode vergeten?’ en ‘Profiel toevoegen’ nu in het menu op de inlogpagina. Het overzicht van eventuele beleggingsportefeuilles worden nu ook op je startpagina getoond.

Rabobank Bankieren app

Een andere verbetering is de ondersteuning voor swipen. Je kunt het menu openen door op het scherm van links naar rechts te vegen. Op dit moment wordt er volgens de Rabobank ook hard gewerkt aan een aantal nieuwe functies. Denk aan het vinden van een geldautomaat van de Rabobank en het versturen van documenten via de Rabo Bankieren app. Eerder kwam de Rabobank al wel met het delen van een transactie via bijvoorbeeld WhatsApp.

Downloaden

De update voor de Rabo Bankieren app kan gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Rabobank
Rabobank
Ontwikkelaar: Rabobank
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel