ABN Amro Mobiel Bankieren app krijgt beleggingen, spaardoelen en meer

ABN Amro heeft de Android-applicatie voorzien van nieuwe functies. De nieuwe functies zijn toegevoegd na een update voor de ABN Amro Mobiel Bankieren app. Vanaf nu kan je beleggingen regelen via de app en kan je spaardoelen instellen.

ABN Amro Mobiel Bankieren

Met de ABN Amro Mobiel Bankieren app kan vanaf nu gebruik gemaakt worden van een aantal nieuwe functies. Veel klanten hebben volgens de bank het verzoek ingediend om beleggingsorders te plaatsen via de applicatie. Deze functie is dan ook vanaf nu in de app te vinden. Deze orders kan je plaatsen zonder het gebruik van een e.dentifier.

ABN Amro mobiel beleggen

Spaardoelen en service

Mocht je een doel hebben om ergens voor te sparen, dan kan de ABN Amro app je hierbij ook helpen. Na de update naar versie 8.4 van de app is het mogelijk om spaardoelen in te stellen. Tevens kan je ABN Amro vanuit de app bellen. In de app krijg je direct te zien wat de wachttijd bedraagt. De klantenservice ziet direct dat jij belt, zodat je niet onnodige stappen hoeft te doorlopen. Met de Mobiel Bankieren app kan je nu ook je bankpas blokkeren als deze is gestolen en kan je een vervangende betaalpas aanvragen.

Downloaden

Je kunt de applicatie downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

ABN AMRO
ABN AMRO
Ontwikkelaar: ABN AMRO Bank N.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel