ING Bankieren app introduceert ‘Kijk Vooruit’ en gaat afschrijvingen voorspellen

ING Mobiel Bankieren is de applicatie van de ING Bank. De applicatie wordt met regelmaat voorzien van updates waarbij er nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd. Ook vandaag heeft ING weer iets moois te melden; Kijk Vooruit. Met deze functie kan de app voortaan je afschrijvingen voorspellen, zodat je hiermee rekening kunt houden.

ING ‘Kijk Vooruit’

ING gaat de mobiele apps voorzien van een nieuwe, handige functie. Dankzij ‘Kijk Vooruit’ krijgen klanten via de ING Mobiel Bankieren app te zien welke afschrijvingen er verwacht worden. Het gaat hierbij om voorspellingen voor de komende 35 dagen, zo laat ING weten.

De voorspelling wordt gebaseerd op eerdere afschrijvingen die met regelmaat terugkomen. Denk hierbij aan de kosten voor je telefoonabonnement, je energieleverancier of je zorgverzekering. Voor de voorspelling wordt de datum voorspeld aan de hand van de vier laatste afschrijvingen. Op basis van de vijf laatste afschrijvingen wordt het bedrag voorspeld in de app. In het overzicht worden ook de geplande betaalopdrachten getoond die je zelf hebt ingepland.

ING Kijk Vooruit

In het menu met instellingen van de ING Mobiel Bankieren app kan je als klant zelf ‘Kijk Vooruit’ in- of uitschakelen. Met de nieuwe functie wil ING klanten helpen bij het inzichtelijk krijgen in de afschrijvingen die binnenkort plaats zullen vinden. De functie komt alleen beschikbaar voor particuliere klanten.

ING laat weten dat in de komende weken de functie uitgerold zal gaan worden naar de gebrukers van de iOS en Android-app. In augustus hoopt de bank de uitrol van ‘Kijk Vooruit’ volledig afgerond te hebben.

ING Bankieren
ING Bankieren
Ontwikkelaar: ING NV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel