ING Bankieren: Android-update brengt nieuw lettertype en meer functies

ING Bank heeft een nieuwe update uitgerold voor de ING Bankieren app voor Android. Vanaf nu kunnen klanten van deze bank sneller hun account en app instellen op een ander apparaat. Ook vinden we een aantal wijzigingen in de vormgeving van de app.

ING Bankieren app

De Android-app van ING Bankieren is bijgewerkt naar versie 3.0. In deze versie is het lettertype onder handen genomen. Volgens de bank is het lettertype beter geschikt voor mobiele apps en is het ontwikkeld voor een optimale leesbaarheid. Ook voor mensen met dyslexie zou het nieuwe lettertype in de ING Bankieren app meer toegankelijker zijn.

ING Bankieren app

Een andere nieuwe functie is de mogelijkheid om snel de app op een andere tablet of smartphone te activeren. Door op het huidige apparaat te kiezen voor ‘extra toestel aanmelden’ kan er gemakkelijk een ander apparaat gebruikt worden om je bankzaken op te doen. Met de functie ‘scanner’ kan je een QR-code activeren.

ING mobiel bankieren Android

De stembesturing in de ING app, genaamd Inge, is vanaf nu in het menu te vinden. Dankzij Inge kan je snel en gemakkelijk geld overmaken, het saldo opvragen of een andere actie uitvoeren middels je stem. De update is vanaf nu te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

ING rolde vorige week de mogelijkheid voor iedere klant om mobiel te betalen. Lees alles hierover in ons artikel ING Mobiel Betalen vanaf nu voor iedereen beschikbaar.

ING Bankieren
ING Bankieren
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel