ING Mobiel Betalen vanaf nu voor iedereen beschikbaar

De applicatie ING Mobiel Betalen is vanaf vandaag voor iedereen te gebruiken. Eerder werd de applicatie al getest onder een groep gebruikers en die proef is succesvol gebleken. ING Mobiel Betalen maakt het mogelijk om te betalen met je smartphone.

ING Mobiel Betalen

Vanaf vandaag kunnen klanten van ING gebruik maken van de app Mobiel Betalen. Begin november maakte ING Bank al bekend dat iedere klant nog dit jaar gebruik zou kunnen maken van mobiel betalen met ING. In september werd gestart met een mobiel betalen pilot. Klanten van ING konden hun pinpas vervangen door een smartphone met NFC.

ING Mobiel Betalen

Nu de test geslaagd is, is de applicatie nu publiekelijk beschikbaar. ING Mobiel Betalen maakt het mogelijk om je smartphone tegen een pinautomaat te houden bij het betalen. Dagelijks kan tot 25,00 euro zonder PIN een betaling voldaan worden met de mobiele telefoon. Als dit limiet is bereikt dient er ter verificatie een pincode ingetoetst te worden.

ING Mobiel Betalen is voor ING-klanten de eerste zes maanden gratis. Na deze zes maanden betaal je 0,50 eurocent per maand voor mobiel betalen met je smartphone. Studenten met een betaalrekening bij ING hoeven niet te betalen voor het gebruik van betalen met de smartphone. De ING Mobiel Betalen app kan via onderstaande button gedownload worden uit de Google Play Store.

ING Mobiel Betalen
ING Mobiel Betalen
Ontwikkelaar: ING Nederland
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel