ING lanceert ‘Meer Geld Overhouden Challenge’-app en helpt je geld besparen

In een maand tijd geld besparen, dat klinkt natuurlijk erg interessant. De ING bank heeft een applicatie uitgebracht die dit mogelijk moet maken. Daarnaast is de applicatie ook voor klanten van andere banken te gebruiken.

ING Meer Geld Overhouden

30 dagen meer geld overhouden challenge

Meer doen met minder geld en zelfs geld overhouden. Dat is het motto waarmee de bank met de oranje leeuw je wil uitdagen. Volgens de bank weten we vaak wel wat er allemaal binnenkomt, maar weten we minder goed waar het geld allemaal naartoe gaat. Alle kleine bedragen stapelen zich op tot een groot bedrag. Speciaal om hier bewuster van te worden en dus geld te besparen heeft de ING de ‘Meer geld overhouden challenge’-app uitgebracht.

ING Meer Geld Overhouden

Door deel te nemen aan de challenge word je bewuster van de (kleine) uitgaven die samen een groot bedrag vormen. Elke dag ontvang je in de app een uitdaging die je keer op keer bewuster maakt. In de app die gratis te downloaden is kan je op een scorebord bijhouden hoeveel je dagelijks overhoudt. Wanneer je de uitdaging aangaat, kan je na 30 dagen je winst uit tellen.

Meer Geld Overhouden app

De applicatie van de ING kan je via onderstaande button downloaden uit de Play Store. Om deel te nemen aan de challenge hoef je niet perse klant te zijn van ING.

ING Meer Geld Overhouden
ING Meer Geld Overhouden
Ontwikkelaar: ING Nederland
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel