Rabo Wallet: nu ook mobiel betalen met Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge

De Rabobank heeft haar app Rabo Wallet voorzien van een update. De nieuwe versie van de app van de bank maakt het mogelijk om met meer smartphones mobiel te betalen. Eerder was het al mogelijk om met de Samsung Galaxy S4 en Galaxy Note 3 af te rekenen met de mobiele telefoon. Rabobank-klanten met een Samsung Galaxy S6 of Samsung Galaxy S6 Edge kunnen nu dus ook hun aankopen afrekenen met hun smartphone.

Rabo Wallet

Rabo Wallet, de applicatie waarmee mobiel betalen mogelijk gemaakt wordt, is nu ook voor andere Samsung-toestellen beschikbaar. De applicatie is naast de Samsung Galaxy S4 en Galaxy Note 3 nu ook te gebruiken op de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge, met Android 5.1.1 en hoger. Hierdoor kan je ook op deze toestellen je smartphone als portemonnee gebruiken. Als je toestel geroot is of uit het buitenland komt, dan werkt het betalen met je smartphone via Rabo Wallet niet.

Rabo Wallet

Door de desbetreffende smartphone tegen de betaalautomaat te houden, wordt het bedrag direct van je betaalrekening afgeschreven. Steeds meer betaalautomaten ondersteunen de nieuwe manier van betalen. Eerder kwam ING Bank al met een grote proef waarbij met de smartphone afgerekend kon worden. De update voor Rabo Wallet zorgt er ook voor dat de app beter geoptimaliseerd is voor Android 5.0 Lollipop. Om Rabo Wallet te gebruiken moet je uiteraard wel klant zijn bij de Rabobank.

Rabo Wallet
Rabo Wallet
Ontwikkelaar: Rabobank
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel