Rabobank Bankieren app vanaf vandaag in nieuw jasje

De Rabobank Bankieren app is voorzien van een -nodige- update, die vanaf vandaag uitgerold zal gaan worden. Daarbij is de vormgeving van de applicatie flink verbeterd en zijn er nieuwe functies aan de Rabobank-app toegevoegd. De bank wil met de nieuwe Rabo Bankieren App meer persoonlijker worden.

Rabo Bankieren app

Vanaf vandaag wordt de nieuwe Rabobank-app uitgebracht voor Android. De Rabobank laat aan DroidApp weten dat gebruikers met Android 5.1 Lollipop als eerste aan de beurt zijn. De nieuwe interface zal middels een server-update uitgebracht gaan worden. Een update voor de applicatie van de Rabobank zelf is gisteren uitgebracht door de bank. In augustus maakte de Rabobank bekend dat er een nieuwe Rabo Bankieren app aan zat te komen.

Rabobank Bankieren app

Persoonlijk

Via de Rabobank Bankieren app krijg je toegang tot een nieuw ontwerp waarbij je nog sneller inzicht hebt in je financiën. Omdat de Rabobank met de nieuwe app persoonlijker wil worden, kan je via de app direct contact opnemen met een medewerker via de chat, e-mail of telefoon.

Rabobank Bankieren app

Functies

De Rabobank heeft de applicatie voorzien van de nodige extra functies. Het is natuurlijk nog steeds mogelijk om je saldo te checken, geld over te maken, acceptgiro’s in te scannen en direct te betalen. Daarnaast kan je rekeningen zelf een handige naam geven, zodat je deze makkelijker kunt herkennen. Ook krijg je inzicht in geagendeerde betalingen bekijken.

Online aankopen kan je via de applicatie gemakkelijk afrekenen met iDeal, waarbij de bank aangeeft dat er vaak geen Rabo Scanner of Random Reader nodig is. Je kan via de applicatie ook je pas blokkeren, een incasso terugboeken en andere eenvoudige zaken regelen via de app. Ook kan je nog steeds de reis- en annuleringsverzekering afsluiten.

Rabobank Bankieren app

Profielen

Het is in de applicatie van de Rabobank mogelijk om zeven verschillende profielen toe te voegen. Op deze manier kunnen meerdere gezinsleden de app op eenzelfde smartphone gebruiken. Ook kan je je zakelijke rekening toevoegen en hierdoor privé en werk gescheiden houden.

Rabobank Bankieren app

Android

De Android-app van de Rabobank is geschikt voor Android 4.0.3 en hoger. Zoals gezegd zullen bezitters met Android 5.1 Lollipop de update als eerste krijgen. Vervolgens zal de update gefaseerd uitgerold gaan worden voor gebruikers met eerdere Android-versies. Ook andere besturingssystemen zoals Apple iOS zullen de nieuwe interface in de Rabo app krijgen.

Klanten van de Rabobank kunnen via onderstaande button de app gratis downloaden uit de Play Store.

Lees ook: Nieuwe Rabobank app zorgt voor stortvloed aan kritiek

Rabobank
Rabobank
Ontwikkelaar: Rabobank
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel