Rabobank komt in september met nieuwe Rabo Bankieren App

De Rabobank komt 10 september met een nieuwe Android-app. Rabobank volgt hiermee de verschillende andere banken die al langere tijd geleden hun apps in een nieuw jasje hadden gestoken. De Rabo Bankieren App zal echter niet voor iedereen gelijk te downloaden zijn.

Rabo Bankieren App

De Rabo Bankieren App van de Rabobank krijgt begin september een update. De applicatie is volgens de bank de eerste stap naar een persoonlijke omgeving die draait om de klant. Het ontwerp van het menu is vernieuwd en zal gebruikers direct inzicht geven in de financiën. Vanuit de nieuwe Rabobank app kan je ook direct contact opnemen met de bank via chat, e-mail of telefoon.

Rabo Bankieren App

Rabobank geeft aan dat de Rabo Bankieren App vanaf 10 september uitgerold zal gaan worden. Niet iedereen kan tegelijkertijd de applicatie updaten, zo meldt de bank. De bank kiest voor een gefaseerde uitrol. Eind oktober 2015 moet de applicatie uitgerold zijn naar alle gebruikers met een Android-toestel. Voor de update moet je in het bezit zijn van een Rabo Scanner of een Random Reader.

Rabobank
Rabobank
Ontwikkelaar: Rabobank
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel