Rabo Bankieren app update met QR-scanner voor internetbankieren

De applicatie van de Rabobank heeft een update mogen ontvangen. Het is het voor klanten mogelijk een QR-code te scannen met de Rabo Bankieren app, zonder Rabo Scanner. Deze optie is nu verbeterd.

Rabo Bankieren app: QR code scannen

Er kan een update binnengehaald worden voor de Rabo Bankieren app. De applicatie maakt het vanaf nu mogelijk om nog gemakkelijker online te shoppen. Je hebt niet langer meer de Rabo Scanner nodig voor het scannen van een QR-code voor je online betaling. Dit werd eerder al mogelijk gemaakt, maar was niet heel gebruiksvriendelijk en werkte met bijvoorbeeld facturen. Nu komt hij dus van pas voor het internetbankieren.

rabo Bankieren app QR-code

Op het startscherm van de Rabo Bankieren app vind je voortaan een extra optie, om een QR-code te scannen, te herkennen aan de groene knop genaamd ‘Scanner’. De bank-app van ING biedt al sinds jaar en dag de mogelijkheid aan om op deze manier online te betalen bij webwinkels. Je krijgt bij het afrekenen met iDeal namelijk een QR-code te zien, die je voortaan met de app kunt scannen. De Rabo Scanner wordt voor deze optie dus overbodig. Overigens was het al wel mogelijk om vanuit het inlogscherm de QR-code te scannen zonder ingelogd te zijn. Nu vind je de optie ook terug in de app zelf.

Je kunt de nieuwe versie van de app nu terugvinden in de Google Play Store. Downloaden kan via onderstaande button.

Rabobank
Rabobank
Ontwikkelaar: Rabobank
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel