Rabobank gaat Bankieren-app verbeteren met vernieuwingen en nieuwe functies

Rabobank heeft bekend gemaakt dat het de Rabo Bankieren app gaat verbeteren. Hiervoor zullen wijzigingen doorgevoerd worden in het design, maar ook zullen er nieuwe functies komen.

Rabo Bankieren app wordt beter

De Rabobank heeft bekend gemaakt dat het internetbankieren (de website) en de bijbehorende applicatie gaat vernieuwen. Er zullen verschillende verbeteringen doorgevoerd worden die het gebruik ervan moeten verbeteren. Volgens de bank moet het meer aansluiten bij de wensen van de klanten.

Er zijn enkele belangrijke veranderingen die doorgevoerd worden. De kleuren worden iets anders en de bollen voor je toegangscode worden groter. Ook zal een nieuw uiterlijk doorgevoerd worden, waarbij er gewerkt wordt met minder icoontjes. Dit samen moet ervoor zorgen dat de Rabo Bankieren app moderner en overzichtelijker eruit komt te zien.

nieuwe rabobank bankieren app

Er komt ook een nieuwe knop; Profiel. Hiermee heb je toegang tot je persoonlijke gegevens, de instellingen en je profielen. Ook zal de indeling van verschillende functies veranderen. Vanuit de Rabo Bankieren app wordt het mogelijk gemaakt om transacties te downloaden naar je telefoon.

Wanneer de uitrol start is niet bekend. De Rabobank geeft aan dat dit stapsgewijs zal gebeuren.

Rabobank
Rabobank
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel