Rabobank voegt QR-code scanner toe aan Mobiel Bankieren app

De Rabo Mobiel Bankieren app van de Rabobank is uitgebreid met een nieuwe feature. Vanaf nu biedt de app van de bank een QR-code scanner waarmee je nog sneller een betaling kunt uitvoeren. Daarbij brengt het een aantal handige extra’s.

Rabo Mobiel Bankieren app en QR-code

Met de nieuwste update van de Rabo Mobiel Bankieren app wordt het mogelijk gemaakt om de QR-code scanner te gebruiken. De Rabobank heeft de functie nu toegevoegd aan de app, en je kunt deze gebruiken zonder eerst te hoeven inloggen. Op het inlogscherm kun je direct het QR-logo scannen en het betaalproces vervolgen.

Rabo Mobiel Bankieren QR-code

Het gaat hierbij om zogenoemde iDEAL QR-codes waarmee je de code op een kassabon, website of factuur kunt scannen. Vervolgens zie je de details verschijnen en is het mogelijk om in sommige gevallen het bedrag aan te passen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor het geven van fooi. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om via de app een iDEAL betaling op de computer af te ronden. Ook kan bijvoorbeeld middels een QR-code scannen binnenkort een donatie gedaan worden bij KWF Kankerbestrijding.

Wanneer je binnen je limiet blijft is het niet nodig een Rabo scanner bij de hand te hebben. Je kunt dit eventueel aanpassen in Zelf regelen > Betaalrekening en bankpas, bij de instellingen van de app.

De update voor de Rabobank app kun je downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Rabobank
Rabobank
Ontwikkelaar: Rabobank
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel