Rabobank GRPPY app: eenvoudig kosten delen met groeps-potje

MyOrder, onderdeel van de Rabobank, heeft de app GRPPY uitgebracht. Met de applicatie moet het mogelijk zijn om de kosten te delen. Handig als je met zijn allen een keer uit eten wilt, een evenement bezoekt of een activiteit gaat doen. De applicatie werkt niet alleen voor Rabobank-klanten, maar met iedere Nederlandse bank.

GRPPY

Een nieuwe applicatie maakt het mogelijk om voortaan de kosten van een uitje eerlijk te verdelen. De app GRPPY is een digitale pot waarbij groepen aangemaakt kunnen worden. Via een mobiel telefoonnummer of e-mailadres kunnen anderen uitgenodigd worden. Iedere groep heeft een penningmeester, maar er kan ook een open groep gemaakt worden waarbij iedereen geld inlegt of opneemt wanneer het nodig is. Via iDeal kan er geld aan de pot toegevoegd worden.

Door een inlegverzoek te doen kan je voor iedere persoon apart een ander bedrag vragen. Zo kan je de kosten eerlijk verdelen. Daarnaast is er in de GRPPY app een chatfunctie te vinden waarbij alle deelnemers van een groep met elkaar kunnen overleggen. Het verschil met bijvoorbeeld ING Twyp is dat deze app van MyOrder/Rabobank niet voor eenmalig gebruik is, maar de spaarpot ook voor in de toekomst gebruikt kan worden. Deelnemers van de groep kunnen precies zien voor welk bedrag iemand uit de pot heeft gehaald.

Downloaden

Je kunt de GRPPY app gebruiken met iedere Nederlandse bank. De applicatie is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Aan het gebruik van de app zitten geen kosten verbonden.

GRPPY
GRPPY
Ontwikkelaar: MyOrder BV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel