ING lanceert app ‘Twyp’: eenvoudig betalen zonder rekeningnummer

ING heeft in Nederland de applicatie Twyp uitgebracht. Deze applicatie maakt het mogelijk om razendsnel en op een eenvoudige manier geld over te maken naar iemand anders. Anders dan bij ‘normaal’ bankieren hoeft er geen bankrekeningnummer ingetoetst te worden. ING Twyp is ook beschikbaar voor mensen die geen klant zijn bij ING.

ING Twyp

ING heeft vandaag de app Twyp (wat je uitspreekt als “twip”) uitgebracht waarmee op een eenvoudige manier geld overgemaakt kan worden naar de ander. De applicatie werkt via je contactenlijst en er hoeft geen rekeningnummer ingetoetst te worden. Op basis van het telefoonnummer kan je geld naar elkaar overmaken. Je maakt in de app een Twyp-account aan waarna over en weer betalingen verricht kunnen worden. Binnen een halve minuut kan je een account aanmaken, zo laat ING weten.

Makkelijk geld overmaken

Een bedrag overmaken via Twyp kan via creditcard of via iDeal. De betaling bevestig je vervolgens met een persoonlijke code. Het gebruik van Twyp is gratis en ook aan het overmaken en ontvangen van geld zijn geen kosten verbonden. Twyp kan je bijvoorbeeld makkelijk je vrienden betalen na een etentje. Twyp staat voor ‘The Way You Pay’ en laat je ook direct een berichtje sturen naar de ander zodat hij of zij direct geld over kan maken.

App downloaden

Eind vorig jaar werd Twyp door ING al geïntroduceerd in Spanje. De applicatie zal voortdurend bijgehouden worden met updates, zodat de app blijft voldoen aan de wensen en ideeën van gebruikers; zo laat ING weten. Twyp kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel