8 apps om geld mee te verdienen

Zonder er veel voor te doen geld krijgen, wie droomt er niet van? Met deze acht Android-applicaties die wij op een rijtje hebben gezet kan je geld verdienen, zonder dat het veel moeite kost. En dat kan makkelijker dan je waarschijnlijk denkt.

Geld verdienen met apps

Er zijn verschillende applicaties waarmee je geld kan verdienen, zo kan je bijvoorbeeld een enquete invullen, maar er zijn veel meer mogelijkheden waardoor je met je smartphone geld kunt verdienen. Wij zetten acht applicaties op een rijtje waarmee je je portemonnee kunt vullen.

Roamler

Roamler geeft je de mogelijkheid om kleine opdrachten uit te voeren en hier geld mee te verdienen. De opdrachten bestaan uit bijvoorbeeld een foto maken van een schap in de supermarkt of een foto maken van je koelkast. Maar het kan ook zijn dat je een persoon moet interviewen of een goed idee door kan sturen naar een opdrachtgever. Je kan zelf kiezen welke opdrachten je uit wilt voeren.

Roamler

Roamler
Roamler
Ontwikkelaar: Roamler
Prijs: Gratis

Quack! Messenger

In september vorig jaar schreven we al over Quack! Messenger. Deze applicatie is vergelijkbaar met een dienst als Telegram of WhatsApp. Er is echter een groot verschil; met Quack! Messenger kan je geld verdienen tijdens het chatten. De keerzijde hiervan is dat je wel dus af en toe in je chat-venster een advertentie ziet verschijnen, maar hè, je verdient wel geld ermee. Nu nog je vrienden zien te overtuigen.

Quack messenger

quack! messenger
quack! messenger
Ontwikkelaar: Betrovica SL
Prijs: Gratis

Google Opinion Rewards

Google Opinion Rewards is een applicatie waarmee je zo nu en dan een enquete kan invullen. Soms zijn dit maar twee simpele vragen, soms wat meer. Aan het eind zie je direct hoeveel geld je hebt verdient. Dit geld kan je gebruiken voor applicaties, games, video’s, muziek of boeken in de Google Play Store.

Google Opinion Rewards

Google Opinion Rewards
Google Opinion Rewards
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Scoopshot

Met de app Scoopshot kan je nieuwswaardige foto’s direct uploaden en bijvoorbeeld doorverkopen aan de krant Metro. In Scoopshot kan je verder ook meedoen aan bepaalde categorieën of contests waar je je foto aan mee kan laten doen en andere foto’s beoordelen. Je kan zelf je prijs bepalen van de foto.

scoopshot

Scoopshot
Scoopshot
Ontwikkelaar: P2S Media Group Inc
Prijs: Gratis

SnappCar

Met SnappCar kan je je auto verhuren aan anderen als je hem zelf niet nodig hebt. Je kan zelf je prijs instellen alles gaat via SnappCar waardoor gegevens van zowel de verhuurder als de huurder gecontroleerd worden. Vanuit de app van SnappCar heb je snel toegang tot verhuurverzoeken en het aanbod van anderen.

Snappcar

Marktplaats

Je oude camera waar je niks meer mee doet of een oude telefoon met een antenne. Misschien heb je nog wel wat in de kast liggen waar je niks meer mee doet. Tijd om het op internet aan te bieden. Via de Marktplaats app kan je vanaf je smartphone gelijk je hele inboedel op internet zetten, met foto, beschrijving en natuurlijk de prijs. Onlangs kreeg de app al een Material Design update.

Marktplaats app

Marktplaats
Marktplaats
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Airbnb

Airbnb wint de laatste tijd steeds meer aan populariteit. Via Airbnb kan je als particulier je hele huis (of gedeelte), je appartement of kamer verhuren aan anderen. Airbnb is inmiddels beschikbaar in meer dan 34.000 steden verspreid over 190 landen. Bekijk hier het aanbod van Airbnb. Via de applicatie kan je naast verhuren ook alvast wegdromen bij je volgende vakantiebestemming.

airbnb

Airbnb
Airbnb
Ontwikkelaar: Airbnb
Prijs: Gratis

SmartSpotter

SmartSpotter werkt op basis van uitnodiging en is vergelijkbaar met Roamler. Je krijgt opdrachten die je tegen betaling uit kan voeren. Ook hier kan je bijvoorbeeld de opdracht krijgen om in de supermarkt te kijken hoe een product wordt gepresenteerd.

smartspotter

SmartSpotter – Geld verdienen
SmartSpotter – Geld verdienen
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Heb jij nog een applicatie die niet in het overzicht staat, maar die er wel tussen zou moeten? Laat het ons weten, door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel