Quack! Messenger: geld verdienen tijdens het chatten met vrienden

Geld verdienen tijdens het chatten; het klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Advertenties zijn in chat-apps als WhatsApp, Telegram of Google Hangouts niet te vinden maar Quack! Messenger brengt hier verandering in. Terwijl jij lekker zit te chatten met je vrienden of familie, wordt ondertussen je portemonnee gevuld met geld.

De ontwikkelaars van Quack! Messenger hebben een Android-applicatie uitgebracht. Quack Messenger gaat gebruikers betalen tijdens het chatten. Tijdens het chatten wordt bovenin het scherm reclame getoond, die volgens de makers als niet storend zal worden ervaren. De advertenties in Quack Messenger zullen niet op basis van je gesprek worden gepersonaliseerd, maar totaal op zichzelf staand.

quack! messenger

Quack! Messenger biedt net als de rest van de doorsnee chat-applicaties ondersteuning voor groepsgesprekken en uiteraard een breed aanbod van emoticons. De ontwikkelaars van de berichtendienst geven aan dat de end-to-end encryptie van Quack Messenger ervoor zorgt dat de applicatie geheel veilig is om te gebruiken.

quack! messenger

Met Quack Messenger kan je elke maand je laten uitbetalen. Het bedrag kan gedoneerd worden aan een goed doel, of gestort worden op je PayPal-rekening. Uiteraard geldt; hoe vaker je Quack Messenger gebruikt, hoe meer je kan verdienen met de dienst. Wanneer je een vriend uitnodigt voor Quack Messenger verdien je nog eens 5% van zijn maandelijkse inkomsten, een jaar lang.

quack! messenger

Quack Messenger bepaalt op basis van de hoeveelheid personen met wie je chat hoeveel je verdient. Daarnaast telt ook de tijd hoelang je de applicatie gebruikt mee in je hoeveelheid verdiensten. Quack! Messenger werkt op toestellen met Android 2.2 en hoger. Daarnaast is Quack! Messenger beschikbaar voor iOS en binnenkort ook voor Windows Phone en BlackBerry.

Wat denk jij van deze manier van chatten? Of blijf jij liever bij WhatsApp?

Je kan Quack! Messenger downloaden via onderstaande button.

quack! messenger
quack! messenger
Ontwikkelaar: Betrovica SL
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel