ReTXT: berichten achteraf aanpassen met veilige messenger

ReTXT is een nieuwe messenger met een aantal handige features zoals het achteraf aanpassen van berichten. We laten je graag zien wat deze messenger te bieden heeft.

reTXT

Via reTXT is het mogelijk om berichten naar je contactpersonen te sturen, zoals dit ook mogelijk is via Telegram of WhatsApp. Verzonden berichten kun je in reTXT achteraf aanpassen of zelfs verwijderen. Ook kun op ontvangen berichten aangeven dat je iets niet begrijpt, zo weet je contactpersoon dat je graag meer uitleg ontvangt. Je ziet in de statusbalk niet alleen of iemand een bericht aan het typen is maar ook wanneer hij of zij een foto maakt of een video stuurt.retxt-chatHeb je even genoeg van dat ene groepsgesprek, dan kun je deze tijdelijk verlaten en op een later moment weer terug keren. Ook maakt reTXT gebruik van zogeheten end-to-end encryptie, waarbij berichten versleuteld worden verstuurd.

retxt-chat-2 retxt-chat-3
Aanmelden bij reTXT kan met je telefoonnummer maar ook met een email-adres, of reTXT serieuze concurrentie is voor WhatsApp, Telegram en Hangouts zal nog moeten blijken. Voorlopig zal je een van de eersten zijn in je contactenlijst die via reTXT berichten kan ontvangen. Er zit wel een klein addertje onder het gras, reTXT is 60 dagen gratis te gebruiken daarna kost de dienst 1 euro per jaar.

reTXT
reTXT
Ontwikkelaar: reTXT Labs, LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel