Marktplaats app krijgt update met Material Design

De Nederlandse app Marktplaats heeft een update gekregen in de Play Store. Vanaf nu is de applicatie beschikbaar met een strakke, nieuwe vormgeving. Daarbij hebben de ontwikkelaars gebruik gemaakt van Material Design.

Marktplaats app

Marktplaats heeft een nieuwe update uitgebracht voor Android voor de Marktplaats app. Hoewel de changelog van de app zelf spreekt over slechts ‘vernieuwd startscherm en navigatiemenu’, is er meer veranderd aan de Marktplaats app. De applicatie is nu namelijk vormgegeven in Material Design. De nieuwe elementen geven de app een volwassener uiterlijk.

Marktplaats app

Hoewel er nog wel een aantal elementen niet helemaal aangepast zijn naar Material Design is de update zeker een verbetering. Bij het starten van de app kan direct een zoekopdracht uitgevoerd worden of een van de andere opties gekozen worden.

Marktplaats app

In het menu krijg je snel toegang tot je account, maar ook tot andere handige functies. Een van deze functies is ‘Kijk in uw Wijk‘, waarbij je snel te zien krijgt welke spullen er in je omgeving te vinden zijn. Deze functie werd eerder al bij een update toegevoegd aan de Marktplaats app.

De nieuwe update naar versie 5.0.2 van Marktplaats kan gratis gedownload worden via onderstaande button uit de Play Store.

Marktplaats
Marktplaats
Ontwikkelaar: Marktplaats BV
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel