AutoScout24 app krijgt Material Design en verkoop-functie

AutoScout24 heeft versie 5.1.1 uitgebracht van de Android-app. De nieuwe versie van de AutoScout24 app maakt het mogelijk om snel je auto te verkopen vanuit de app. Daarnaast is de applicatie vormgegeven in Material Design.

autoscout24

AutoScout24

AutoScout24 versie 5.1.1 is uitgebracht. De applicatie van de verkoopsite voor auto’s is in een nieuw jasje gestoken inclusief Material Design. Na de update is het mogelijk om gemakkelijk je auto te koop te zetten. Groot voordeel hiervan is dat het plaatsen van de advertentie gratis is bij AutoScout24. Om het plaatsen van een advertentie gebruiksvriendelijk te maken bestaat het plaatsen van een advertentie uit 3 stappen.

Het plaatsen van de advertentie op AutoScout24

Bij stap 1 dient het merk en model van de auto geselecteerd te worden, ook kun je hier de uitvoering van de auto kiezen waardoor er al een hoop informatie automatisch in de advertentie geplaatst wordt. Bij stap 2 is er de mogelijkheid om foto’s toe te voegen, de verkoopprijs, de kilometerstand, onderhoud informatie en eventuele bijzonderheden toe te voegen. Je kunt dan kiezen om een voorbeeld van de advertentie te bekijken en deze vervolgens de advertentie te plaatsen. Allemaal via de AutoScout24 app.

autoscout24

Ook is de stabiliteit verbeterd en zijn er bugs verholpen. De app is al 5 miljoen keer gedownload en heeft als voordeel tegenover Marktplaats dat het plaatsen van een advertentie voor een auto gratis is. Via onderstaande button kan AutoScout24 gedownload worden.

AutoScout24: auto kopen
AutoScout24: auto kopen
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel