SnappCar brengt Android-applicatie uit

SnappCar heeft in de Play Store de applicatie uitgebracht voor het Android-besturingssysteem. SnappCar is een deeleconomie-platform waar particulieren hun auto kunnen verhuren. SnappCar heeft inmiddels 50.000 deelnemers in Nederland en is daarnaast ook bezig met een opmars in Duitsland. Naast een Android-app heeft SnappCar ook een app uitgebracht voor Apple iOS.

SnappCar, het online platform (of naar eigen zeggen; een community) waarbij particulieren hun auto kunnen verhuren aan elkaar, heeft een eigen Android-app uitgebracht. Met de app van SnappCar kan de gebruiker zoeken naar beschikbare auto’s binnen een bepaalde periode. Het zoeken binnen een bepaalde periode wordt met de app vergemakkelijkt door de kalender-functie, waarbij je precies kan zien wanneer de auto beschikbaar is. Bij het zoeken naar auto’s kan er gefilterd worden op prijs en afstand, en desgewenst kan er vanuit de app gelijk een huurverzoek sturen. De zoekresultaten kunnen zowel op de kaart, in een lijst, of als foto’s worden weergegeven.

snappcar1

In de applicatie van SnappCar is een chat-functie geïntegreerd. Middels deze chat-functie kan de huurder met de verhuurder met elkaar in contact komen. De chat-functionaliteit in de app heeft als doel om bijvoorbeeld vragen te stellen en om afspraken te maken. Aan het einde van de zomer zal er nog een grote update volgen voor de applicatie van SnappCar.

snappcar3

SnappCar telt in Nederland momenteel 50.000 deelnemers in 800 gemeenten in Nederland. Begin juni 2013 heeft SnappCar ook de stap gezet naar de Duitse markt. Het doel van SnappCar is om in 2018 250.000 auto’s te kunnen delen door heel Europa. De applicatie van SnappCar is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel