MyOrder app laat je betalen met je smartphone bij tankstation

MyOrder is een applicatie van de Rabobank en komt met een interessante ontwikkeling. Binnenkort kunnen we onze brandstof betalen met onze smartphone. Ook klanten van andere banken kunnen binnenkort bij het tankstation ‘mobiel tanken’. Bij meer dan 220 tankstations verspreid over Nederland moet het betalen met je smartphone spoedig mogelijk zijn.

Mobiel tanken

Mobiel tanken, dat is het idee van MyOrder, een dochteronderneming van de Rabobank. Mobiele apps voor in het verkeer gebruiken we erg vaak. Van routeplanners tot parkeer-apps en van file-informatie tot aan flits-apps (zie ook: 12+ onmisbare auto-apps voor iedere automobilist). MyOrder wil deze zomer ‘mobiel tanken’ invoeren waarmee je je getankte brandstof vanuit je auto kunt betalen met je smartphone.

MyOrder Mobiel Tanken

Vanaf komende zomer 2016 kan bij meer dan 220 tankstations van Tamoil met de smartphone en de MyOrder app afgerekend worden. In de app kan je pomp kiezen, het gewenste tankbedrag invoeren en vervolgens afrekenen. Je krijgt via de applicatie ook inzicht in je tankgedrag en de bestedingen (waar, wanneer en hoeveel).

Volgens Tamoil kunnen terugkerende klanten beloond worden middels korting of spaarpunten. Volgens de brandstofaanbieder wordt daarnaast betalen met de pinpas bij onbemande tankstations als onprettig ervaren. Je kunt met MyOrder vooraf, veilig en gemakkelijk betalen vanuit de autostoel. Via de MyOrder app kan je al reeds voor andere diensten mobiel betalen.

MyOrder Tanken en Parkeren
MyOrder Tanken en Parkeren
Ontwikkelaar: MyOrder BV
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel