Gulden-app laat je overal met Guldens en Bitcoin betalen

De Gulden-app laat gebruikers eenvoudig met de gelijknamige cryptocurrency ‘Gulden’ betalen bij diverse winkels. Ook kun je betalingen in Bitcoin verrichten wat bij tal van bedrijven mogelijk is zoals Thuisbezorgd.nl.

Gulden-app voor cryptobetalingen

Met digitale valuta kun je razendsnel een online betaling verrichten, tal van winkeliers in Nederland bieden de mogelijkheid om in Bitcoin te betalen. Maar ook met de Gulden kan inmiddels bij tal van winkeliers betaald worden. De Gulden moeten we in dit geval niet verwarren met de valuta die we tot 2002 in Nederland kenden.

Door het downloaden van de applicatie maak je een digitale portemonnee aan met bijbehorend adres. Dit adres kun je zien als rekeningnummer waarnaar anderen Guldens kunnen overmaken. Zorg er echter wel voor dat je een back-up maakt van je digitale portemonnee anders raak je de inhoud kwijt.

Gulden app

In de app kun je een QR-code scannen waarmee je een betalingsscherm te zien krijgt, je kunt betalen met de digitale Guldens bij tal van winkeliers en eetgelegenheden in Nederland. Omdat er ook betaald kan worden in Bitcoins, een andere digitale valuta, kun je de app ook gebruiken voor het verrichten van betalingen in Bitcoin.

De Gulden applicatie is gratis te downloaden en te gebruiken via de Google Play Store.

Gulden
Gulden
Ontwikkelaar: Centure.com
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel