ABN AMRO app: voortaan iDeal-betalingen zonder e.dentifier

ABN Amro heeft een nieuwe update uitgebracht voor de Android-applicatie ABN Amro Mobiel Bankieren. Met de nieuwste versie van de app kan je voortaan je iDeal-betalingen gemakkelijk via de applicatie van de bank voldoen. Je hebt niet langer meer een e.dentifier nodig om de betaling te voltooien.

ABN Amro: iDeal

Degenen die via hun tablet of smartphone een aankoop willen doen, kunnen deze voortaan via de app betalen met iDeal. ABN Amro laat weten dat het niet langer meer nodig is om een e.dentifier te gebruiken. De functie is op verzoek van veel klanten toegevoegd aan de Android-applicatie. De bank maakte het eerder al mogelijk om overboekingen met de app te voldoen waardoor er geen e.dentifier meer nodig was.

ABN Amro iDeal

Je kunt de betaling alleen zonder de e.dentifier doen wanneer het totaalbedrag binnen het daglimiet valt. Daarnaast dien je de betaling nog wel te bevestigen middels de identificatiecode. In maart maakte ABN Amro bekend dat de Mobiel Bankieren app steeds meer de e.dentifier gaat vervangen. Tevens is de app alleen nog te gebruiken wanneer je gebruik maakt van de toestelregistratie, voor een verbeterde beveiliging. Mocht je iDeal-betalingen liever toch met de paslezer van de bank willen doen, dan is dit nog steeds mogelijk.

Downloaden

Versie 8.3 van de ABN Amro Mobiel Bankieren app kan gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

ABN AMRO
ABN AMRO
Ontwikkelaar: ABN AMRO Bank N.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel