Rabo Wallet ondersteunt nu meer toestellen en providers om contactloos te betalen

Contactloos betalen heeft de toekomst. Naast ING zet nu ook de Rabobank vol in op draadloos betalen met de app Rabo Wallet. Met de nieuwe update die nu is uitgebracht, worden meer providers en toestellen ondersteunt.

Rabo Wallet

Rabo Wallet is de applicatie van de Rabobank waarmee draadloos een betaling verricht kan worden. Denk aan het afrekenen van je wekelijkse boodschappen bij de supermarkt of nieuwe kleding. Je hoeft enkel je telefoon maar tegen het pinapparaat te houden.

Rabo Wallet

NFC-simkaart

In eerste instantie werkte Rabo Wallet enkel op toestellen als de Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S4 en Galaxy Note 3. Eindelijk is de applicatie nu niet alleen meer voor Samsung-toestellen beschikbaar, maar ook voor andere Android-smartphones. Echter zijn Nexus-toestellen uitgesloten helaas. Wel is hiervoor een NFC-simkaart nodig, waarmee KPN sinds enige tijd al werkt.

Providers

De providers die nu in combinatie met Rabo Wallet gebruikt kunnen worden zijn KPN, Telfort en Simyo. Bij je provider kan je een NFC-simkaart aanvragen. Heb je een NFC-simkaart van één van deze drie providers en ben je klant van de Rabobank? Download dan de Rabo Wallet app uit de Play Store via onderstaande button.

Rabo Wallet
Rabo Wallet
Ontwikkelaar: Rabobank
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel