Rabo Bankieren app update laat je nu transacties delen, bijvoorbeeld via WhatsApp

De Rabobank heeft een update uitgebracht voor de Rabo Bankieren app. De applicatie van de bank heeft nu de mogelijkheid gekregen om transacties te delen vanuit de Rabo app. Vorig jaar werd de app van de Rabobank voorzien van een grote make-over en ging er meer aandacht naar persoonlijk contact.

Rabo Bankieren app

De Rabobank heeft een update uitgebracht voor de Android-app Rabo Bankieren. Een handige functie is nu toegevoegd aan de mobiele applicatie. Het is mogelijk nu om transacties te delen met anderen, bijvoorbeeld via WhatsApp, e-mail of een andere dienst.

Rabobank Bankieren app

Transacties delen

Het gaat als volgt; in het overzicht met af- en bijschrijvingen kan je een transactie laten ‘uitklappen’. Vervolgens zie je onder de details de mogelijkheid staan ‘deel transactie’. Vervolgens wordt er van de details een PDF gemaakt die je kunt verzenden via verschillende applicaties zoals WhatsApp, e-mail, in de cloud (zoals Google Drive) of Telegram. Een voorbeeld hiervan vind je hieronder.

Rabobank transactie delen

De Rabobank app voor Android werd september vorig jaar van een grote update voorzien. Die viel niet bij iedereen goed in de smaak. Je kunt de nieuwe update voor de Rabo Bankieren app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Rabobank
Rabobank
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel