Rabobank geeft Rabo Bankieren applicatie een opfrisbeurt

Rabobank heeft haar eigen bankieren applicatie een opfrisbeurt gegeven, in de applicatie is minder blauw te vinden en de bank heeft het uiterlijk verder versimpeld. Aan de werking van de applicatie heeft de Rabobank niets veranderd.

Rabobank met frisse app

In de Rabobank applicatie is het overzicht scherm compacter geworden en is de grote blauwe balk aan de bovenkant flink ingekort. Je ziet in een oogopslag het saldo van al je rekeningen en eventuele creditcards. Via de knop overboeken kun je direct geld overmaken naar een andere rekening.

Rabobank nieuw ontwerp

Ook de overzichten van de rekeningen met transacties zijn in de wit blauwe kleurstelling veranderd. Nieuwe transacties zijn te herkennen aan een oranje punt voor de transactie. Rabobank laat weten dat het in de komende periode nog meer aanpassingen aan het ontwerp zal doen. Ook zal hierbij de navigatie binnen de applicatie opnieuw worden bekeken.

Via zelf regelen kunnen klanten van de Rabobank nu ook eenvoudig een kortlopende of doorlopende reisverzekering afsluiten. Doe dit wel voordat je vertrekt anders is deze reisverzekering niet geldig. De update met het nieuwe ontwerp is nu beschikbaar in de Google Play Store.

Rabobank
Rabobank
Ontwikkelaar: Rabobank
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel