ING Bankieren app krijgt handige App Shortcuts na update

Een nieuwe update voor de ING Bankieren app is uitgebracht voor Android. Hiermee wordt het mogelijk om gebruik te maken van de App Snelkoppelingen, ofwel App Shortcuts. Hiermee is het mogelijk om nog sneller een overboeking te doen of een code te scannen.

ING app krijgt App Shortcuts

Voor de klanten van ING staat er een update te wachten in de Google Play Store. De update brengt ondersteuning voor App Shortcuts. Hierdoor is het mogelijk om een QR betaalcode te versturen, een betaalverzoek aan te maken of een overboeking te doen. Wel moet je voordat je de desbetreffende functie kunt gebruiken eerst je vijfcijferige code invoeren, zo hebben we op de redactie getest.

ING Bankieren App Shortcuts

De opties krijg je enkel te zien als je smartphone draait op Android 7.1 Nougat of hoger. Pas vanaf die versie ondersteunt Android de app-snelkoppelingen. Je hoeft dan enkel het app-icoontje ingedrukt te houden en de optie te kiezen. Op de redactie hebben we de app shortcuts getest en is een gave toevoeging voor de bank-app. Goed om te weten is dat als je scanner er niet tussen ziet staan, je eerst de app de machtiging moet geven voor het gebruik van de camera.

De ING Bankieren app voor Android wordt vanaf nu voorzien van de update. Echter vindt de uitrol van de update gefaseerd plaats, waardoor het even kan duren voordat de update voor iedereen beschikbaar is.

ING Bankieren
ING Bankieren
Ontwikkelaar: ING NV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel