ING Bankieren app update: QR-code vervangt TAN-code voor iDeal

De bank ING heeft een update uitgebracht voor de ING Mobiel Bankieren applicatie voor Android. Vanaf nu kan je iDEAL-betalingen op je computer direct betalen via de app. De TAN code moet hiermee verleden tijd worden. Eerder werd de ING app ook al voorzien van Kijk Vooruit waarmee afschrijvingen voorspeld kunnen worden.

ING Bankieren app: iDEAL

In de Google Play Store heeft de ING Bankieren app een update ontvangen. Wanneer je op je computer online een bestelling wilt plaatsen, en deze wilt betalen met iDEAL, dan kan dat nu zonder TAN-code. Door voor het inloggen in het venster aan te geven dat je via de Mobiel Banieren app wilt betalen van ING, hoef je enkel nog maar dit te bevestigen via de app door een QR-code te scannen. Voorheen was het nodig om je betaling te bevestigen middels een TAN code, die je kreeg via SMS. Deze functie is overigens nog steeds aanwezig.

ING app iDEAL

Kijk Vooruit

Verder heeft ING een aantal bugs gefixt in de app. Vorige maand introduceerde ING Kijk Vooruit waarmee afschrijvingen voor de komende 35 dagen worden voorspeld. Deze functie werd enkele weken geleden al uitgerold naar de app, via een server-side update.

ING Bankieren app iDEAL

Downloaden

De update voor de ING Mobiel Bankieren app is te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

ING Bankieren
ING Bankieren
Ontwikkelaar: ING NV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel