Slimme boodschappen-app Sjoprz laat je met Bespaarbuddy goedkoper boodschappen doen

Er staat een nieuwe update klaar voor de handige boodschappen-app Sjoprz. Deze applicatie vergelijkt de prijzen van boodschappen bij verschillende supermarkten. Met de update zijn er een aantal dingen veranderd en kun je nu nog slimmer besparen dankzij de nieuwe Bespaarbuddy.

Sjoprz Bespaarbuddy

In de Sjoprz app zijn een aantal wijzigingen te vinden. Vanaf nu kun je direct vanuit de app online je boodschappen bestellen bij Albert Heijn. Daarnaast is de vormgeving aangepast en vind je nu de navigatie-items als knoppen onderin beeld.

Sjoprz bespaarbuddy

Het meest interessant aan de update is de Bespaarbuddy. Je kunt nu nog goedkoper en slimmer je boodschappen doen dankzij deze functie. In een paar tellen vertelt de Sjoprz app je waar je het beste kunt winkelen. Je kunt bijvoorbeeld enkele euro’s besparen door een deel bij de ene supermarkt te halen en het andere deel bij de andere supermarkt. Je kunt uiteraard zelf aangeven welke supermarkten in je buurt je mee wilt nemen in het overzicht.

We bespraken de Sjoprz app eerder op DroidApp. Je kunt van losse producten de prijzen vergelijken bij verschillende supermarkten, barcodes scannen en snel een boodschappenlijstje maken. De nieuwe update voor de applicatie is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Sjoprz: Online supermarkt en prijsvergelijker
Sjoprz: Online supermarkt en prijsvergelijker

Lees ook

Reageer op dit artikel