Albert Heijn komt met grote update Appie app met nieuw design

De bonusaanbiedingen bekijken, informatie over producten raadplegen en je boodschappenlijstje maken; het kan allemaal in de Appie app van Albert Heijn. De supermarktketen heeft nu een grote update uitgerold voor de Android-app; Appie 5.0.

Appie app 5.0

Supermarktketen Albert Heijn heeft een grote update uitgerold voor de Android-app van de Appie App. Wat direct opvalt bij het starten van de app is dat met de update er een compleet vernieuwde vormgeving is doorgevoerd.

Appie app 5.0 Albert Heijn

Er wordt gebruik gemaakt van grotere afbeeldingen en er is een persoonlijk startscherm met bonusaanbiedingen en persoonlijke aanbiedingen. Door naar beneden te scrollen op het startscherm krijg je verdere inspiratie om bijvoorbeeld te gaan eten en zie je bepaalde acties.

Er is ook een nieuw logo, dat past bij de huisstijl van Albert Heijn. In het menu kun je schakelen tussen de verschillende onderdelen zoals de Allerhande Box, de Bonus, recepten, winkels en producten.

Zelfscannen

Wie de Appie app gebruikt om in de supermarkt de zelfscan te gebruiken, kan niet helemaal terecht bij deze app. De ontwikkelaars werken aan een verbeterde zelfscan-optie in de app, waardoor de huidige zelfscan-functionaliteit is uitgeschakeld.

AH Zelfscan app

Om klanten wel gewoon de mogelijkheid tot zelfscan aan te kunnen bieden, is er de speciale AH Zelfscannen app. Deze kun je in de tussentijd gewoon gebruiken. Later wordt het zelfscannen weer volledig in de app geïntegreerd.

Downloaden

De vernieuwde Appie app wordt gefaseerd uitgerold. Het kan dus zijn dat de update nog niet voor iedereen beschikbaar is. Je kunt zowel de Appie app als de Zelfscan app downloaden uit de Google Play Store via onderstaande buttons.

Albert Heijn supermarkt
Albert Heijn supermarkt
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
AH Zelfscannen
AH Zelfscannen
Ontwikkelaar: Albert Heijn B.V.
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel