Albert Heijn voorziet tablet-app Appie van update met recepten

De supermarkt Albert Heijn heeft een update uitgebracht voor de tablet-app Appie. De blauwe supermarkt heeft de tablet-applicatie voorzien van verschillende verbeteringen en nieuwe functies. Eén van de verbeteringen is de toevoeging van recepten.

Appie tablet-app

Voor de smartphone is er de Appie app en voor de Android-tablets heeft Albert Heijn een eigen applicatie. De tablet-versie van de Appie app is voorzien van een update met verschillende verbeteringen. Als eerst kunnen we melden dat de applicatie zich niet langer meer in bètafase bevindt.

Vanaf nu vind je in de Appie tablet-app recepten. De recepten zijn afkomstig uit de Allerhande en laten je de lekkerste gerechten maken. Je kunt filteren op verschillende dingen. Denk aan de bereidingstijd, soort keuken en het soort maaltijd.

Appie tablet recepten

De ontwikkelaars van de tablet-applicatie hebben diverse andere aanpassingen gedaan. De interface van de applicatie is voorzien van een vernieuwde homepage. Ook is er track & trace aanwezig voor online bestellers. De nieuwe versie van de tablet-app van Appie is te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Appie tablet van Albert Heijn
Appie tablet van Albert Heijn
Ontwikkelaar: Albert Heijn
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel