Met de app Hiiper bespaar je geld op je boodschappen

Hiiper is een app waarmee je prijzen van supermarkten kunt vergelijken. Er zijn tot nu toe negen supermarkten te vergelijken waaronder natuurlijk de Albert Heijn en Jumbo. Maak eenvoudig je boodschappenlijstje en kijk vervolgens bij de vergelijker waar je het goedkoopste uit bent. Kies vervolgens of je zelf gaat winkelen of de boodschappen wilt laten bezorgen en krijg een handig afvinklijstje.

Hiiper app

Zodra je bent ingelogd op Hiiper dien je, je postcode in te geven en de favoriete winkel. Wanneer je zover bent kun je ervoor kiezen om uitleg te krijgen of meteen aan de slag te gaan. Er is onder andere een tab met ‘aanbiedingen’ waar je van de verschillende supermarkten in de buurt de aanbiedingen kunt zien.

Hiiper app

Maar via aanbiedingen is het ook meteen mogelijk om producten toe te voegen aan je lijstje. Via account zijn er nog instellingen aan te passen, waaronder je adres en welke supermarkten je in de vergelijking wilt zien.

Via je lijstje kun je gemakkelijk producten zoeken en toevoegen, het is ook mogelijk om barcodes te scannen. Handig als bijvoorbeeld een product thuis bijna op is. Scan de barcode en dit product wordt ook toegevoegd.

Hiiper app

Supermarktprijzen

Verder is het ook mogelijk om via producten je boodschappen lijstje aan te vullen. Deze staan gesorteerd op categorie, maar het is ook mogelijk om producten toe te voegen aan je favorieten. Je kunt via de tab bij je boodschappenlijstje het prijsverschil bekijken van de verschillende supermarkten. En ook zijn wat de kosten zijn om het te laten bezorgen.

Wanneer je lijstje klaar is heb je de keuze voor ‘zelf winkelen’ of ‘online bestellen’. Als je kiest voor ‘zelf bestellen’ wordt je lijstje meteen een handige afvink lijst. Tijd voor de boodschappen!

Downloaden

De applicatie Hiiper is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button. We schreven eerder al over de handige supermarkt-app Sjoprz.

Hiiper: Vergelijk boodschappen
Hiiper: Vergelijk boodschappen
Ontwikkelaar: Hiiper
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel