Flio: een uitgebreide, onmisbare app voor op het vliegveld

Ga je (binnenkort) met het vliegtuig op vakantie? Dan hebben we een applicatie die niet mag ontbreken op je smartphone. De app Flio is een uitgebreide airport-app die veel nuttige informatie bevat over vliegvelden, inclusief vertrek- en aankomsttijden.

Flio

Flio is een applicatie die je zeker op je telefoon moet hebben als je met het vliegtuig reist. Daarbij kan de app ook van pas komen als je iemand op wilt halen of weg wilt brengen van de luchthaven, zoals Schiphol. Bij het starten van de app krijg je een korte uitleg met de mogelijkheden. De app bevat informatie over meer dan 900 airports verspreid over de hele wereld.

Flio app

Bij ieder vliegveld vind je meerdere onderdelen. Op het startscherm vind je een overzicht van officiële tweets van het vliegveld, net als beoordelingen van reizigers, deals en meer. Bovenin vind je in beeld een optie om WiFi-gegevens op te vragen. Je vindt er informatie over waar je WiFi kunt vinden op de luchthaven, of er een limiet is en of het gratis of betaald is.

Een ander tabblad geeft inzicht in de actuele vertrektijden en aankomsttijden van vliegtuigen. Hierbij zie je ook direct of een vlucht vertraagd is en wat dan de verwachtte aankomsttijd is. Deze informatie wordt aangevuld met details over de gate bij vertrek en bij aankomst met de bagageband en aankomst terminal. De informatie kun je direct ook delen met anderen.

Flio plattegrond vliegveld

Plattegrond vliegveld

In de Flio app kun je ook van bijna iedere luchthaven de kaart/plattegrond opvragen. Hierop kun je precies zien welke voorzieningen er aanwezig zijn, en waar je deze kunt vinden. Tot slot vind je een optie A-Z waar je aanvullende details kunt raadplegen. Denk aan lounges, geldautomaten, eetgelegenheden en nog veel meer.

Flio

Flio is gratis te downloaden uit de Google Play Store. Daarnaast is de applicatie vrij van advertenties. Wanneer je een account gebruikt in de app kun je de Flight Tracker gebruiken. Hiermee kun je je eigen vluchten bijhouden en kijken hoe andere reizigers het doen.

FLIO - Uw Vluchtcompagnon
FLIO - Uw Vluchtcompagnon
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel