DroidApp App update: versie 2.1 brengt nieuwe verbeteringen

Onze eigen DroidApp App houd je op de hoogte van het laatste nieuws rondom Android, smartphones en meer. Vandaag wordt de update naar versie 2.1 uitgebracht met diverse verbeteringen en een aantal nieuwe functies.

DroidApp App 2.1

In de Google Play Store hebben we een nieuwe versie van de DroidApp App geplaatst. De update die vanaf nu uitgerold wordt brengt de app naar versienummer 2.1. Aan de achterkant zijn een aantal bugfixes en performance verbeteringen doorgevoerd. Tevens werkt de abonnement keuzehulp weer zoals het hoort.

DroidApp App 2.1

We hebben de DroidApp App ook voorzien van een aantal nieuwe features. In het menu met instellingen kun je nu ervoor kiezen om de tekstgrootte van de artikelen aan te passen. Voor het aanpassen van de lettergrootte kun je een keuze maken uit vijf verschillende opties, van klein tot extreem. Daarnaast kun je nu nog sneller reageren op artikelen, of de reacties van anderen lezen. Hiervoor vind je onderin beeld de FAB-button, ofwel de drijvende knop. Tot slot is er de mogelijkheid om de redactie te tippen, de optie hiervoor vind je in het menu.

Overigens blijft de applicatie van ons volledig vrij van advertenties, zodat je ongestoord de artikelen kunt lezen. Via de DroidApp App kun je ook notificaties naar eigen wens instellen en vind je in een paar tikken de specificaties en actuele prijzen van de meest uiteenlopende smartphones, net zoals je dit via onze website kunt vinden bij smartphone specificaties.

DroidApp App 2.1 reacties

Downloaden

Je kunt de DroidApp App update naar versie 2.1 downloaden via onderstaande button uit de Play Store. Laat ook zeker je beoordeling achter in de Play Store als je blij bent met de DroidApp App!

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel