Telfort: mobiele abonnementen goedkoper en meer MB’s

Telfort heeft de bundels voor de mobiele abonnementen aangepast. Vanaf nu krijgen klanten meer data voor minder geld. Ook is de duurste bundel met 5GB data in prijs verlaagd. Bij Telfort kun je nu kiezen uit vijf verschillende bundels, waarvan vier met databundel.

Nieuwe abonnementen Telfort

Telfort heeft wijzigingen aangekondigd voor de mobiele abonnementen. De nieuwe prijzen en bundels gelden voor bestaande klanten die verlengen en voor nieuwe klanten. Voor bestaande klanten die niet verlengen verandert er niets op dit moment. Wat opvalt bij de nieuwe structuur is dat Telfort meer MB’s geeft voor minder geld. Daarbij is de duurste bundel met 5GB internet en onbeperkt bellen in prijs verlaagd van 25,00 euro per maand naar 22,50 euro per maand.

Wil je geen internet op je mobiel, dan kun je kiezen voor de 300 minuten bundel; voor 8,00 euro per maand. Daarnaast is er een bundel met 150 minuten en 1000MB voor 12,50 euro per maand, 300 minuten en 1500MB voor 14,00 euro per maand en een bundel met 300 minuten en 3000MB voor 17,50 euro per maand.

Telfort abonnementen juli 2017

Telfort weet zich met twee voordelen te onderscheiden van de rest van de providers. Zo bel je na tien minuten de rest van het gesprek gratis en zijn belminuten en MB’s in totaal drie maanden houdbaar. De prijzen hierboven gelden in combinatie met een tweejarig contract. Wanneer je als klant ervoor kiest het abonnement voor 1 jaar af te sluiten, geldt er een meerprijs van één euro per maand. De nieuwe bundels zijn per direct beschikbaar.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel