De 4 beste apps om het EK vrouwenvoetbal 2017 te volgen

Op zondag 16 juli 2017 start het EK vrouwenvoetbal 2017. Deze editie wordt gehouden in verschillende Nederlandse steden en de Oranje Leeuwinnen zullen het op moeten nemen tegen verschillende andere Europese landen. We zetten de 4 beste EK vrouwenvoetbal apps op een rij. Zo blijf je van alles op de hoogte.

EK vrouwenvoetbal 2017 apps

Van 16 juli tot en met 6 augustus wordt in Nederland het EK vrouwenvoetbal 2017 gehouden. De Oranje Leeuwinnen spelen in ieder geval tegen Noorwegen, Denemarken en België. Dankzij verschillende applicaties hoef je niks van het EK vrouwenvoetbal 2017 te missen en blijf je op de hoogte van de verschillende gebeurtenissen. DroidApp zet de beste apps hiervoor voor je op een rij.

NOS EK Video app

EK vrouwenvoetbal 2017

De NOS heeft een applicatie uitgebracht waarmee je direct de EK vrouwenvoetbal livestream kunt starten. Dit kan namelijk met de NOS EK Vrouwen Video App, zoals de applicatie voluit heet. In de app vind je niet alleen de livestream van alle wedstrijden die gespeeld worden, je vindt er ook andere nuttige video-content en nieuwtjes.

NOS EK Vrouwen Video
NOS EK Vrouwen Video
Ontwikkelaar: NOS
Prijs: Gratis

UEFA Women’s Football

UEFA EK vrouwenvoetbal app

De officiële ‘UEFA Women’s Football’ app is uitgebracht door de UEFA. In de app vind je de huidige en komende wedstrijden, het laatste belangrijke nieuws rondom de deelnemers en het toernooi en enkele interessante statistieken. Zo kun je bij een toernooi zien hoeveel keer een land al heeft verloren of gewonnen. Ook toont de app diverse foto’s die nieuwsgerelateerd zijn.

UEFA Women's Football
UEFA Women's Football
Ontwikkelaar: UEFA
Prijs: Gratis

EK Vrouwen ’17 – Dames Voetbal

EK Vrouwen 2017 app

De app ‘EK Vrouwen ’17’ bevat diverse informatie over het toernooi. Je kunt de historie terugkijken van wedstrijden, zoals de voorrondes die vooraf zijn gegaan aan de daadwerkelijke deelname aan het EK vrouwenvoetbal 2017 en je kunt de verschillende groepen bekijken met de daarbijbehorende standen. Tevens kun je push-berichten instellen voor het ontvangen van meldingen bij gebeurtenissen.

EK Vrouwen - 2021
EK Vrouwen - 2021
Ontwikkelaar: WAGENAAR
Prijs: Gratis

EK Voetbal Vrouwen 2017

EK voetbal vrouwen 2017 app

Een andere applicatie, genaamd EK Voetbal Vrouwen 2017, kenmerkt zich door de eenvoud. Je ziet bij het opstarten van de app direct de komende of huidige wedstrijden. Uiteraard vind je ook de wedstrijden die nog op de planning staan terug in de toepassing. Overigens is deze app de enige die direct ook in één oogopslag laat zien waar de wedstrijd wordt gespeeld. Bij sommige apps moet je hiervoor doorklikken. Tot slot worden ook de standen getoond van de verschillende teams.

Women's Football World Cup 2019
Women's Football World Cup 2019
Ontwikkelaar: hannibal sports
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel