EK Vrouwenvoetbal 2017: volg de livestream en video’s via de NOS EK Video app

Van 16 juli tot en met 3 augustus wordt het EK Vrouwenvoetbal 2017 gehouden. Deze editie wordt gehouden in verschillende steden verspreid over Nederland. Met de NOS EK Vrouwen Video app blijf je op de hoogte en vind je de livestreams van de wedstrijden.

NOS EK Voetbal vrouwen 2017

De leeuwinnen van Oranje kunnen vanaf komende zondag aan de bak. Op die dag wordt in Utrecht de eerste wedstrijd gespeeld van het EK Vrouwenvoetbal 2017. Wil je niets missen van dit sportevenement dan zijn er verschillende manieren om het te kunnen volgen. De NOS heeft nu de EK Vrouwen Video app uitgebracht waarmee je alles op de voet kunt volgen.

NOS EK Vrouwen video

In de app vind je nieuwsberichten in de vorm van een video en blijf je op de hoogte van alles rondom het EK vrouwenvoetbal. Tevens vind je rondom het sportevenement ook andere video’s die alles te maken hebben met het kampioenschap. Via de app van de NOS kun je daarnaast direct inschakelen naar de livestream, waarvan je een notificatie kunt ontvangen zodra de wedstrijd begint.

EK vrouwenvoetbal 2017

De EK Vrouwenvoetbal 2017 wedstrijden worden in verschillende Nederlandse steden gehouden; namelijk Utrecht, Breda, Rotterdam, Tilburg, Deventer, Doetinchem en Enschede. De eerste wedstrijd is op zondag 16 juli 2017 om 18:00 uur in Utrecht. Deze wedstrijd gaat tussen Nederland en Noorwegen.

De NOS EK Vrouwen Video app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Voor de Tour de France 2017 bracht de NOS ook al de NOS Tour de France Video app uit.

NOS EK Vrouwen Video
NOS EK Vrouwen Video
Ontwikkelaar: NOS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel