Nu ook zeer interessante Wiko Wim uitgebracht in Nederland

De Wiko Wim Lite verscheen eerder deze maand in de Nederlandse winkels en vandaag is ook de Wiko Wim verkrijgbaar. Dit toestel is het eerste high-end model van Wiko die erg veel smartphone biedt voor een relatief lage prijs.

Wiko Wim kopen

Begin september verscheen op DroidApp onze uitgebreide Wiko Wim review. Daarin schreven we al dat we erg onder de indruk waren van het toestel. Het toestel presteert erg goed als het gaat om de accuduur en geluidskwaliteit. Ook zit het toestel vol handige kleine, extra features en krijg je veel smartphone voor relatief weinig geld.

Wiko Wim kopen

De Wiko Wim is voorzien van een dual-camera en 5,5 inch AMOLED display met Full-HD resolutie. Daarbij is er dual-sim én daarbij de mogelijkheid nog de 64GB opslagruimte uit te breiden met een geheugenkaart.

DroidApp heeft nu ontdekt dat de Wiko Wim vanaf vandaag verkrijgbaar is in Nederland. Je krijgt het uitgebreide toestel voor 399 euro in bezit. Alle specificaties en actuele prijzen vind je via onderstaande button op de Wiko Wim pagina. Het toestel is verkrijgbaar bij Mobiel en GSMwijzer.

Sinds begin september is de kleinere variant, de Wiko Wim Lite verkrijgbaar in ons land.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel