Interessante Wiko Wim Lite vanaf nu te koop in Nederland: alle details

De Franse fabrikant Wiko heeft de Wiko Wim Lite uitgebracht in Nederland. De smartphone werd begin dit jaar aangekondigd en is voorzien van uitgebreide mogelijkheden voor een vriendelijke prijs. We zetten de details op een rij.

Wiko Wim Lite kopen in Nederland

Wiko kwam tijdens het Mobile World Congress met haar eerste high-end smartphone: de Wiko Wim. Daarbij werd er ook een compactere versie van het toestel aangekondigd met prima specificaties voor een nette prijs; de Wiko Wim Lite. En die is vanaf nu verkrijgbaar in ons land.

Wiko Wim Lite

De Wiko Wim Lite heeft een 5,0 inch Full-HD display en een vingerafdrukscanner aan de voorzijde. Daarbij is er dual-sim ondersteuning, een 13 megapixel camera en 16 megapixel front-camera met flitser. In de camera-app kun je aan de slag met de handmatige modus of de andere modi. De smartphone draait op Android Nougat en zoals we van Wiko gewend zijn zien we ook de stock Android interface hier terug.

Onder de motorkap van de Wiko Wim Lite ligt een Snapdragon 435 octa-core processor, een 3000 mAh accu en 3GB aan RAM-geheugen. De interne opslagruimte is met 32GB groot te noemen in deze prijsklasse, en er is ook ruimte voor een geheugenkaart. Bij aankondiging kreeg het toestel een adviesprijs mee van 249 euro. Wiko heeft echter besloten het toestel voor 199 euro uit te brengen in ons land.

Wiko Wim Lite

Je kunt alle specificaties nalezen op de Wiko Wim Lite pagina via onderstaande button. De telefoon is verkrijgbaar bij Mobiel.

Gisteren publiceerde we de Wiko Wim review, de grotere broer.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel