Wiko View, View XL en View Prime met 18:9 beeldverhouding gepresenteerd op IFA

De Franse fabrikant Wiko heeft een reeks nieuwe smartphones laten zien in Berlijn. Tijdens de IFA is de Wiko View-serie aangekondigd; bestaande uit de Wiko View, View XL en View Prime. De smartphones hebben een beeldscherm met 18:9 beeldverhouding.

Wiko View

Wiko heeft tijdens de IFA in Berlijn zojuist drie nieuwe smartphones aangekondigd. De Franse fabrikant lanceert de toestellen als nieuwe serie genaamd View. De Wiko View-toestellen hebben elk een beeldscherm met 18:9 beeldverhouding, zoals we eerder al zagen bij bijvoorbeeld de LG G6 en Samsung Galaxy S8. Hierbij zien we ook smalle randen dan we gewend zijn. Alle drie de toestellen hebben dual-sim ondersteuning.

Wiko View

De Wiko View en View XL zijn qua specificaties vergelijkbaar. Bij de View is een 5,7 inch display aanwezig, bij de XL een 5,99 inch. Daarbij komt de View met 16/32GB opslagruimte, de View XL met 32GB. De specificaties zijn verder als volgt; een 13 megapixel camera met autoscene-detectie, pro-modus voor handmatig instellen en nog andere extra functies. Ook belooft Wiko een speciale technologie; Super Pixel. Hiermee kan de resolutie softwarematig opgekrikt worden naar 52 megapixel.

Wiko View XL

Er is verder 3GB RAM aanwezig en Android 7.0 Nougat. Ook is er een vingerafdrukscanner aanwezig, worden taken uitgevoerd met de quad-core processor van Qualcomm en is er een 16 megapixel front-camera.

Wiko View Prime

De Wiko View Prime gaat volgens de Franse fabrikant nog een stap verder. Dit toestel heeft ook de 18:9 beeldverhouding en 5,7 inch display. Er is een dual-camera aan de voorzijde met 20MP+8MP en een 16 megapixel camera aan de achterkant. Door het softwarematige Super Pixel kan de resolutie opgekrikt worden naar 64 megapixel. Ook is er 64GB opslagruimte, 4GB RAM en een octa-core processor van Qualcomm.

Wiko View Prime

Verkrijgbaarheid

De Wiko View, View XL en View Prime liggen vanaf het vierde kwartaal 2017 in de winkels. De prijs van de View ligt op 179 euro (16GB) of 199 euro voor de 32GB. Voor de View XL moet 229 euro neergelegd worden, voor de Prime 269 euro. Je kunt kiezen uit de kleuren Black, Cherry Red, Deep Bleen en Gold.

Via onderstaande buttons vind je op de smartphonepagina’s alle details en specificaties van de toestellen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel