Moto X4 officieel aangekondigd met dual-camera en fraai design

Lenovo heeft tijdens haar persconferentie op de IFA in Berlijn een nieuwe smartphone aangekondigd. Maak kennis met de Moto X4, de nieuwste telg uit de X-serie van Motorola. Volgens Lenovo heeft de Moto X4 de perfecte combinatie tussen stock Android en de Moto ervaring te bieden.

Moto X4 officieel

De Moto X4 is al een keer uitgelekt en eigenlijk is het geen verrassing dat dit toestel vanavond is aangekondigd door Lenovo. De nieuwe Moto X4 legt de focus op slimme software, de meest recente camera technologie en een fraai design. De camera kan bijvoorbeeld extra informatie verschaffen over het object of locatie waar je naar kijkt. Met de Face Filters functie kun je selfies extra leuk maken met animaties.

Moto X4

Aan de achterzijde zijn dan ook twee camera’s te vinden met respectievelijk 12 en 8 megapixels. De frontcamera op de Moto X4 beschikt zelfs over 16 megapixels. Verder kan het toestel prima tegen een spat water met haar IP68 rating. Onder de motorkap maakt het toestel gebruik van een Qualcomm Snapdragon 630 octa-core processor.

Moto X4 camera

Op het gebied van de batterij zijn er ook een aantal verbeteringen, zo geeft de TurboPower lader je voldoende stroom voor 6 uur smartphone gebruik na 15 minuten opladen. De totale capaciteit van de batterij bedraagt 3000 mAh. Om je smartphone nog slimmer te maken is de Alexa assistent van Amazon te vinden op de smartphone. Deze assistent kan je helpen met alle daagse taken zoals het oplezen van een boodschappenlijst.

Moto X4

De Motorola Moto X4 zal in september in Europa verkrijgbaar zijn voor een bedrag van 379,99 euro. Daarbij is de smartphone uitgerust met 64GB opslagruimte en 4GB RAM-geheugen. De exacte datum voor Nederland en België is nog niet bekend.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 300,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel