Moto X4 hands-on opgedoken: foto’s en specificaties nu bevestigd

Motorola komt binnenkort met de Moto X4. Over dit toestel gaan al maandenlang berichten rond en dat is nu niet anders. Een officiële distributeur van Motorola toestellen heeft de Moto X4 specificaties naar buiten gebracht. We zien overeenkomsten met de eerder uitgelekte gegevens van het toestel.

Moto X4 in hands-on opgedoken

De Moto X4 zal dit jaar aangekondigd worden en in de afgelopen tijd konden we niet om de smartphone heen. De Moto X4 zal geplaatst worden in het segment tussen de Moto G5S (Plus) en de Moto Z2 Play. Als eerst de vormgeving van het toestel; de Moto X4 is voorzien van een dual-camera en wordt leverbaar in de kleuren Super Black en Sterling Blue.

Moto x4 hands-on

De smartphone krijgt een 5,2 inch Full-HD display mee en de dual-camera telt een 12 megapixel en 8 megapixel sensor. Daarbij heeft de smartphone een Snapdragon 630 processor, 3/4GB RAM en een 3000 mAh accu. Opvallend is ook dat de Moto X4 de IP68-certificering meekrijgt waardoor het stof- en waterdicht is.

Moto x4

Het is niet helemaal duidelijk wanneer de Moto X4 zijn debuut zal gaan maken, maar mogelijk gebeurt dit tijdens de IFA in Berlijn. DroidApp zal je uiteraard op de hoogte houden rondom de ontwikkelingen. De prijs ligt volgens de laatste berichten rond de 349 euro.

Moto x4

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel