Prijzen Moto X4, G5S en G5S Plus gelekt: interessant geprijsde toestellen

Volgens goed geïnformeerde bronnen gaat Motorola de nieuwe Moto X4 scherp in de markt zetten. Met een interessant prijskaartje hoopt het consumenten enthousiast te maken voor het nog niet aangekondigde toestel. Ook van de Moto G5S en Moto G5S Plus zijn nu prijzen gelekt.

Moto X4 voor 350 euro?

De Moto X4 wordt volgens geruchten later dit jaar verwacht. De nieuwe smartphone moet voorzien zijn van een dual-camera achter (12MP + 8MP) en een 16 megapixel front-camera aan de voorzijde. Daarbij zou de telefoon voorzien zijn van een glazen-metalen behuizing met een vingerafdrukscanner aan de voorzijde, samen met het 5,2 inch Full-HD display.

Moto X4

Als we de laatste berichten mogen geloven wordt de Moto X4 verder uitgerust met een Snapdragon 660 processor, 3/4GB RAM en 32GB opslagruimte. Roland Quandt, die doorgaans goed geïnformeerd is, weet te melden dat de prijs van de Moto X4 op 350 euro zal komen te liggen. Dit betreft de prijs voor Oost-Europa, waarbij we een indicatie krijgen voor de prijs van het toestel in onze regio.

Als deze prijs klopt is dit een erg interessante zet van Lenovo-Motorola. Met deze specificaties krijg je namelijk een erg uitgebreide smartphone voor niet al teveel geld.

Moto G5S+

Moto G5S en Moto G5S Plus prijzen

Ook van twee andere nog niet aangekondigde toestellen is de prijs uitgelekt. Volgens dezelfde bron gaat de Moto G5S in het Oosten van Europa 300 euro kosten, terwijl de Moto G5S Plus 330 euro moet gaan kosten. De Moto G5S zal voorzien zijn van een dual-camera en iets groter zijn dan de huidige Moto G5 Plus.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel