Moto X (2017) laat zich (per ongeluk) zien in officiële promotie-video van Motorola

Motorola komt dit jaar naast de Moto G5-serie met nog één of meerdere toestellen. Er gaan al langere tijden geruchten over de Moto X (2017). De smartphone is nu geteast in een officiële promotie-video van Motorola zelf. Oeps?

Moto X (2017) in promotiefilmpje?

Een toestel dat veel weg heeft van de Moto G5 is opgedoken in een promotie-video van Motorola. Voor het 44-jarige bestaan van de fabrikant heeft het bedrijf een video gepubliceerd waarbij een deel van het portfolio van Motorola voorbijkomt. Daarnaast duikt er ook nog een onaangekondigd toestel op in de video. Vermoedelijk gaat het hier om de Moto X (2017) waar we al eerder al wat over te horen kregen.

Moto X (2017) video

De vormgeving en vooral het lijnenspel lijken identiek aan de uitgelekte X voor 2017. Wel valt op dat in het bericht gesproken werd over een dual-camera. In de video van Motorola lijkt dit niet het geval te zijn. Wellicht was het een prototype die vorige keer opdook. We wachten nu met smart op de aankondiging van Motorola. Het toestel komt bij 0:03 seconden heel snel voorbij in onderstaande video.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel