Foto’s van Moto G5 in kleur Blue Sapphire gelekt

Motorola komt met een nieuwe kleur van de Moto G5. De smartphone werd aangekondigd tijdens het Mobile World Congress, maar nu is een foto uitgelekt van een nieuwe kleur. Het gaat om de kleur Blue Sapphire. Ook van de Moto G5 Plus komt een blauw exemplaar op de markt.

Moto G5 Blue Sapphire

Er zijn foto’s verschenen van een nieuwe kleur van de Moto G5. De betrouwbare bron Roland Quandt heeft op Twitter foto’s gedeeld van het toestel in deze blauwe kleur. De mogelijkheden en specificaties zijn verder hetzelfde als van de G5 die tijdens het Mobile World Congress werd aangekondigd.

Moto G5 Sapphire Blue

Dit betekent dat de smartphone is voorzien van een 5,0 inch Full-HD display, een 13 megapixel camera en een 2800 mAh (verwisselbare!) batterij. Motorola heeft de G5 verder voorzien van een octa-core processor, metalen behuizing en Android 7.0 Nougat.

De Moto G5 is inmiddels een aantal weken verkrijgbaar in Nederland. Het is niet bekend wanneer en of we de Blue Sapphire Moto G5 kunnen verwachten in ons land. Ook de Moto G5 Plus zal in een blauw jasje gestoken worden.

Moto G5 Plus blauw

Alle details over de Moto G5 vind je via onderstaande button op de Moto G5 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel