Moto G4 en G4 Plus ontvangen Android 7.0 Nougat in Nederland

Nadat de update naar Android 7.0 Nougat voor de Moto G4-serie continue werd uitgesteld, is het nu zover. De update is vanaf nu beschikbaar in Nederland voor de Moto G4 en Moto G4 Plus.

Moto G4: Android 7.0 Nougat

Goed nieuws voor de bezitters van de Motorola Moto G4 en Moto G4 Plus. Allebei de toestellen worden vanaf nu in ons land voorzien van de nieuwe Android-versie. De update werd meerdere malen uitgesteld en dat werkte veel frustratie op bij de gebruikers.

Moto G4 Android 7.0 Nougat

 

DroidApp-lezer Wichard laat aan ons weten dat de installatie van de update naar Android 7.0 Nougat soepel verliep. Daarbij ziet het er allemaal net wat strakker uit en zijn de nieuwe functies handig. De nieuwe functies zijn bijvoorbeeld de split-screen modus en de nieuwe notificatie-weergave. Ook Pim, Sander en Stephan hebben de update succesvol geïnstalleerd en deze bevalt hen prima.

De update wordt zoals gezegd vanaf nu uitgerold in Nederland. Zodra de update beschikbaar is voor jouw toestel, krijg je hiervan een melding op je telefoon. Mocht je nog geen melding hebben gehad, dan kun je eventueel handmatig controleren of er een update beschikbaar is. Ga hiervoor naar Instellingen > Over het toestel > Software-update.

We kunnen niet verifiëren of de Moto G4 Play ook de update heeft ontvangen. Mocht je deze ook ontvangen hebben, horen we het graag.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel