Moto X4 wordt waterdicht, krijgt dual-camera en komt eind 2017

In eerste instantie zou de nieuwe Moto X4 rond de zomer van 2017 verwacht worden, volgens doorgaans betrouwbare bronnen is dat nu verplaatst naar eind 2017. Wel krijgen we nu dankzij de bron meer informatie over de Moto X4. Zo zal het toestel een aluminium behuizing meekrijgen en een dual-camera.

Moto X4 met dual-camera

De doorgaans goed geïnformeerde bron Evan Blass, heeft nieuwe informatie gedeeld over de komst van de Moto X4. Waaronder onderstaande render; die mogelijk het ontwerp van de Moto X4 laat zien. De foto is eveneens afkomstig van Blass.

Moto X4

Motorola zou het toestel voorzien van een een metalen behuizing die IP68-gecertificeerd is, waardoor het waterdicht is. Daarbij zal de telefoon een 5,2 inch Full-HD display krijgen, samen met een Qualcomm Snapdragon 630 octa-core processor en 4GB RAM-geheugen. De interne opslagruimte van 64GB zal uitbreidbaar zijn met een geheugenkaart en er is een 3000 mAh accu.

Moto Roadmap 2017

Aan de achterzijde van de Moto X4 zal Motorola een dual-camera plaatsen met een 8MP sensor en een 12MP sensor. Voor het maken van selfies krijgt de X4 een 16 megapixel front-camera. Evan Blass laat verder weten dat de telefoon uitgebracht zal worden met Android 7.1 Nougat en aangeboden worden tegen een scherpe prijs.

De release van de Moto X4 zou gepland staan voor het vierde kwartaal van 2017. Zodra er meer bekend is over de X4 lees je dat uiteraard op DroidApp. Motorola kwam onlangs al met de erg interessant geprijsde Moto C Plus en Moto E4 en we schreven eerder al de Moto G5 review.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel