Moto E4 en E4 Plus te koop in Nederland: aanbiedingen en details

Lenovo-Motorola presenteerde vorige week de nieuwe Moto E4 en Moto E4 Plus. Beide toestellen zijn voorzien van een erg interessant prijskaartje en nu al liggen ze in de winkels, zo ontdekte DroidApp. We zetten de belangrijke details en informatie op een rij, en ook waar je hem het voordeligste kunt aanschaffen.

Moto E4 kopen in Nederland

Vanaf vandaag liggen de Moto E4 en Moto E4 Plus in de Nederlandse winkels. Dat is eerder dan verwacht, omdat we de smartphones eigenlijk pas begin juli hadden verwacht. De release van de E4 in ons land is snel, want de toestellen werden vorige week aangekondigd. Toen al werd duidelijk dat de toestellen vrijwel alles in huis hebben om een succes te worden. We zetten de belangrijkste details op een rij.

Moto E4 kopen

Moto E4

De Moto E4 is een smartphone met een 5,0 inch HD-display en een metalen behuizing. De smartphone heeft een 8 megapixel camera aan de achterzijde en en 5 megapixel front-camera met flitser. Motorola heeft de E4 uitgerust met een 1.3 GHz quad-core processor en een 2800 mAh accu. Daarnaast draait de Moto E4 op Android 7.1.1 Nougat, zonder overbodige laag of toevoegingen. Ook wordt de E4 als variant verkocht met vingerafdrukscanner.

Voor 149 euro heb je de Moto E4 in huis. Je kunt hem aanschaffen bij Belsimpel, Mobiel, Bol.com en Coolblue. Voor alle details, prijzen en specificaties; raadpleeg de toestel-pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Moto E4 Plus

Moto E4 Plus

Het uithoudingsvermogen van je smartphone is erg belangrijk; dat beseft Motorola ook. De fabrikant heeft de Moto E4 Plus voorzien van een enorme accu van maar liefst 5000 mAh. Deze enorme accucapaciteit moet de smartphone het zeker twee dagen uit laten houden. Deze metalen smartphone is verder voorzien van een vingerafdrukscanner aan de voorzijde, een 5,5 inch HD-beeldscherm, een 13 megapixel camera en een 5MP front-camera met flitser. Ook de Moto E4 Plus wordt geleverd met Android 7.1.1 Nougat.

De Moto E4 Plus is erg opvallend laag geprijsd met een prijskaartje van 179 euro. Dit toestel kun je vanaf nu kopen bij Coolblue, Belsimpel, Mobiel en Bol.com. Via onderstaande button vind je op de toestel-pagina alle prijzen, details en informatie over de E4 Plus.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel