Foto’s en informatie over Moto G5S+ en Moto X4 opgedoken

Er is nieuwe informatie opgedoken over twee nieuwe toestellen van Motorola. De fabrikant komt binnenkort met de Moto G5S, Moto G5S+ en Moto X4. Dankzij de nieuwe informatie en foto’s krijgen we een beter beeld van de G5S+ en de X4.

Moto G5S+ foto’s en informatie

De insider Andri Yatim deelt nieuwe informatie over verschillende Moto-toestellen. De Moto G5S+ zal voorzien zijn van een metalen behuizing en dual-camera. Daarbij is er een 5,5 inch display, Snapdragon 626 en een 3068 mAh accu. Het toestel zou deze maand al aangekondigd moeten worden in India. De telefoon zal uitkomen in de kleuren zilver, goud en grijs en krijgt een adviesprijs van rond de 270 euro.

Moto G5S+

Moto X4

Ook over de Moto X4 heeft de bron meer informatie en komt met een ‘chiquere behuizing’. Wat Motorola hiermee bedoelt is niet bekend. Dit toestel zal duurder zijn dan de Moto G5S+ en beschikken over een 5,2 inch display, Snapdragon 660 processor, een 3800 mAh accu en IP68-certificering. Hierdoor is het toestel voorzien van een stof- en waterbestendige behuizing. Er is verder een dual-camera en mogelijk 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Mogelijk kunnen we ook de Moto X4 nog deze maand verwachten.

Motorola komt in 2017 met 9 smartphones, waarvan we er een aantal al hebben gezien. De Moto Z2 Play en Moto C (Plus) werden onlangs aangekondigd; de Moto E4-serie werd vorige week gepresenteerd.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel