Duidelijke persfoto’s verschenen van nieuwe Moto G5S

Dit jaar kunnen we nieuwe smartphones verwachten van Lenovo-Motorola. De roadmap wees eerder al op 9 nieuwe toestellen. Eén van de nieuwe toestellen is de Moto G5S. Er zijn nu duidelijke persfoto’s opgedoken van deze telefoon in verschillende kleuren.

Moto G5S persfoto’s

Onlangs belandde de Motorola roadmap 2017 op straat en kregen we een beeld van wat we dit jaar van de fabrikant kunnen verwachten. De telecomfabrikant zal dit jaar met negen nieuwe toestellen komen, waaronder de vorige week aangekondigde Moto C (Plus). Dit jaar kunnen we ook de Moto G5S verwachten, die voorzien is van een metalen behuizing.

Moto G5S grijs

Moto G5S persfoto’s laten een herkenbaar Motorola-design zien. Door het gebruik van aluminium krijgt het toestel een premium uitstraling. De dunne antenne randen zorgen voor het ontvangst en aan de voorkant bevindt zich in de home-button de vingerafdrukscanner. De Moto G5S zal beschikken over een 5,2 inch Full-HD display, maar er komt ook nog een Moto G5S Plus met een 5,5 inch Full-HD display.

Het is op dit moment niet duidelijk wanneer we de G5S kunnen verwachten, maar we houden je uiteraard op de hoogte zodra er meer informatie is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel